Dijital Randevu Kaydı Nedir?

Veli randevu sistemi sayesinde okullarda eğitim alan öğrencilerin durumunu görüşmek isteyen veliler istedikleri öğretmenle dijital ortamda görüşme zamanı ayarlayabilecek. Öğretmenlerin sistemde hangi zaman diliminde boş olduğu veli tarafından görüntülenecek. Aynı hizmetten okul müdürlüğü içinde yararlanılabilecek.

E-Devlet Öğretmen- Veli Randevu Sistemi Nasıl Kullanılacak?

Veliler öğrencinin bulunduğu okulun internet sitesine giriş yapıp e-devlet bilgileri ile sisteme geçecek ve buradan randevu kaydı oluşturabilecek. Randevu oluştururken randevu alınacak haftadan önceki Cuma günü öğle saatine kadar sistem açık olacak.

Aynı gün öğleden sonra okul yönetimi öğretmenlere randevu saatini bildirecek. Veli sisteme giriş yaptığında randevu taleplerini aktif veya eski randevularını görüntüleyerek, günü gelmemiş randevusunu istediği anda iptal edebilecek.