OKULUMUZDA RANDEVU SİSTEMİ İLE VELİ GÖRÜŞMELERİ AKTİF EDİLMİŞTİR.

Dijital Randevu Kaydı Nedir?

Veli randevu sistemi sayesinde okullarda eğitim alan öğrencilerin durumunu görüşmek isteyen veliler istedikleri öğretmenle dijital ortamda görüşme zamanı ayarlayabilecek. Öğretmenlerin sistemde hangi zaman diliminde boş olduğu veli tarafından görüntülenecek. Aynı hizmetten okul müdürlüğü içinde yararlanılabilecek.

E-Devlet Öğretmen- Veli Randevu Sistemi Nasıl Kullanılacak?

Veliler öğrencinin bulunduğu okulun internet sitesine giriş yapıp e-devlet bilgileri ile sisteme geçecek ve buradan randevu kaydı oluşturabilecek. Randevu oluştururken randevu alınacak haftadan önceki Cuma günü öğle saatine kadar sistem açık olacak.

Aynı gün öğleden sonra okul yönetimi öğretmenlere randevu saatini bildirecek. Veli sisteme giriş yaptığında randevu taleplerini aktif veya eski randevularını görüntüleyerek, günü gelmemiş randevusunu istediği anda iptal edebilecek.

OKUL RANDEVU SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR?

·         Okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirleyecek.

·         Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapacak.

·         Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunulacak.

·         Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

·         Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

·         Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

·         Aşağıdaki linke tıklayıp randevu alabilirsiniz.

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 12:23 - Görüntülenme: 61