75. Yıl İlkokulu

(123) 456-____
75. Yıl İlkokulu Hürriyet Mah. Sazlık Sk. Doğubayazıt /Ağrı
Vizyon
Hürriyet Mahallesi halkının çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. *İSTİYORUZ Kİ -Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. -Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. -Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. -Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. *İNANIYORUZ Kİ -Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. -Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. -Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilkde geliştirmek için yüreklendiririz. -Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. -Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. FARKINDAYIZ Kİ -Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Ders Başlama: 08.30 Ders Bitiş : 14.30
Doğal Gaz
Okulumuza ulaşım şehir içi dolmuşları ve servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Doğubayazıt ilçesi Hürriyet mahallesinde olup, ilçenin en büyük mahallelerinden biridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkez Hürriyet mahallesinde olup merkeze 2 km uzaklıktadır. Ağrı iline olan uzaklığı ise 105 km´dir.