AĞRI / DOĞUBAYAZIT - 75. Yıl İlkokulu

Mart ayı okul gazetemiz çıktı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda iki senedir başlattığımız"75 OKUYOR PROJESİ" kapsamında okulumuz velileri ve öğrencilerimizin katılımı ile her hafta cumartesi okuma yapıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizin okumalarını geliştirmek ve bu gelişim aşamasında velilerimizi işin içine katıp öğrencilerimize bu yolda yalnız olmadıklarını hissettirmektir.

Ara

Dil, yalnızca bir iletişim aracı olmaktan öte bir şeydir; zengin kültür ve miras dokusuna açılan bir penceredir. İlköğretim alanında “Dilimizin Zenginlikleri Projesi İlkokul” gibi girişimler sadece kelime ve deyimlerin öğretilmesine yönelik değil, aynı zamanda dil mirasımızda gömülü olan hazinelerin ortaya çıkarılmasına da yöneliktir.

Okulumuzun "Dilimizin  Zenginlikleri"  projesi  kapsamında Aralık ayında ilkokul ve okul öncesi sınıflarımızda  hazırlanan afiş ve panolarımız

Kas

Okulumuz 75.Yıl İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısı 28.10.2023 tarihinde yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Konyar seçildi..

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI.

1.SINIF VE ANA SINIFI KAYITLARI

Okula kayıt, e-okul işlemleri, şube açma kapatma

Haz

Yıl boyunca çok çalıştık emek verdik biraz eğlenmek lazım:) dönem sonunda karneleri vermeden bir mangal yapalım dedik çok güzel oldu. herkesin emeğine sağlık.

Haz

Haziran ayı gazetemiz çıktı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıflarımız ve 4. sınıflarımız mezun oluyor. öğrencilerimize yeni okullarında başarılar diliyoruz:)

Haz

Okulumuzda yapılan Uzay Çadırı etkinliği ile öğrenciler hem öğrendiler hem eğlendiler.

Haz

Okulumuzda düzenlenen bilgi yarışması ile hem bilgiler tazelendi hem de eğlenildi:) 1. sınıflarımızdan 1/A, 2. sınıflarımızdan 2/B , 3. sınıflarımızdan 3/B ve 4. sınıflarımızdan 4/A fark atarak 1. oldular öğrencilermizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

75. YIL İLKOKULU OKUYOR:)) Mayıs ayı gazetemiz çıktı. Emeği geçen öğretmenlere tesşekkür ederiz.