May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun :))

May

Okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği haftası kutlandı. öğrencilerde farkındalık oluşturuldu.

23 NİSAN okulumuzda çoşkuyla kutlandı:)))))

4. sınıflarda yapılan sınavlar ve e okula işlenişleri hakkında bilgiler.

MAZERET İZNİ, HASTALIK İZNİ

Ara

OKULUMUZDA HER AY DÜZENLİ OLARAK YAPTIĞIMIZ AYIN SINIFI VE AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİMİ İÇİN BELLİ KURALLARIMIZ VARDIR.

AYIN ÖĞRENCİSİ İÇİN HER OLUMLU DAVRANIŞ İÇİN ''AFERİN'' KARTLARI VERİLMEKTEDİR ENÇOK OLUMLU DAVRANIŞ SERGİLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLEN KARTLAR İLE DAVRANIŞI PEKİŞTİRİLİR. VE AY SONUNDA NE ÇOK OLUMLU DAVRANIŞ SERGİLEYEN ÖĞRENCİMİZE OKULUMUZDA SÜRPRİZ BİR HEDİYE VERİLMEKTEDİR. BU UYGULAMA İLE BİRLİKTE HEM ÖĞRENCİLERİMİZ HEM DE ÖĞRETMENLERİMİZ OLDUKÇA MEMNUNLAR.

AYIN SINIFI; UYGULAMAMIZDA HEM ÖĞRETMENLERİMİZİ HEM DE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENİMİZ HEP BİRLİKTE SINIFLARININ DAHA TEMİZ DAHA BAŞARILI OLMASI İÇİN EMEK VERMEKTEDİR. BU UYGULAMA ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLERİMİZİN HEM SINIF HEM DE OKUL DAVRANIŞALIRINA OLDUKÇU OLUMLU ETKİSİ OLMUŞTUR.

Ara

Kas

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"ESERİNİN ÜZERİNDE İMZASI OLMAYAN YEGANE SANATKAR ÖĞRETMENDİR"
Okulumuzda 24 Kasım öğretmenler günü programı yapıldı. öğretmenlerimize mektup var panomuz ile öğretmenlere günün anlam ve önemine yönelik pano çalışmaları yapıldı. Etkinlikler ile öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti bugün 99 yaşında. Cumhuriyet Bayramımız tüm coşkusuyla okulumuzda kutlandı.

Haz

Mini mini birlerimiz bu yıl okuma yazma öğrendiler. "Okuma Bayramı"mızı çok güzel etkinliklerle gerçekleştirdik.

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Geleceğe umut kıvılcımları saçan tüm çocuklar, ülkesine kendini adamış geçmişin çocukları ve bizlere bugünleri armağan eden tüm kahraman Türk halkı Bayramımız Kutlu Olsun!

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Meslek Tanıtım Günlerimize Fizyoterapistlik meslekleri ile devam ediyoruz. Davetimiz üzerine okulumuza gelerek 4. Sınıf öğrencilerimize mesleklerini tanıtan  Fizyoterapist Hacer SARI'ya   teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.