May

Nisan ayı okulumuzun en başarılı olan öğrenci ve  sınıfları tebrik ederiz.

May

Nisan ayı okul gazetemiz çıktı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Her hafta cumartesi günü okuma saati yapılmaktadır.

Kut'ül Amare Zaferi

Yine geldi o gün
Mutluydu insanlar
Huzurluydu insan
İşte o gün kut'ül amare

O gün
Zaferlerle doluydu
Mutluyduk,sevinçliydik
İşte o gün kut'ül amade

May

Okul idaresi tarafından sınıflarda aylık kontroller  yapıldı.

May

Okulumuzun bahçesinde okul müdürümüz Serdar Aydın , öğretmenler ve çalışan personelin emeği ile ağaçlar dikildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Değerlerim benim rehberim Projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okuyan Ağrı Projesi kapsamında her hafta cumartesi günü okuma saati yapılmaktadır.

23 Nisan için öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı sınıf panoları. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Nisan ayında yapılan etkinlikler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Mart ayında  yapılan etkinlikler

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.

Otizm

Okulumuzda Nisan ayında en başarılı olan sınıf ve öğrencimize başarılar dileriz.