Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti bugün 99 yaşında. Cumhuriyet Bayramımız tüm coşkusuyla okulumuzda kutlandı.

Haz

Mini mini birlerimiz bu yıl okuma yazma öğrendiler. "Okuma Bayramı"mızı çok güzel etkinliklerle gerçekleştirdik.

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Geleceğe umut kıvılcımları saçan tüm çocuklar, ülkesine kendini adamış geçmişin çocukları ve bizlere bugünleri armağan eden tüm kahraman Türk halkı Bayramımız Kutlu Olsun!

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Meslek Tanıtım Günlerimize Fizyoterapistlik meslekleri ile devam ediyoruz. Davetimiz üzerine okulumuza gelerek 4. Sınıf öğrencilerimize mesleklerini tanıtan  Fizyoterapist Hacer SARI'ya   teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.