23 Nisan için öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı sınıf panoları. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Nisan ayında yapılan etkinlikler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okuyan Ağrı Projesi kapsamında her hafta cumartesi günü okuma saati yapılmaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Mart ayında  yapılan etkinlikler

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir. 2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.

Otizm

Okulumuzda Nisan ayında en başarılı olan sınıf ve öğrencimize başarılar dileriz.

Okuyan Ağrı Projesi kapsamında okulumuzun  belirlediği  saatte her hafta cumartesi günü okuma saati yapılmaktadır.

Okulumuzda  Mart ayı en başarılı olan sınıf ve öğrencimize başarılar dileriz ve

ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVULARI DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

Millî Eğitim Bakanlığınca,  velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "okul randevu sistemi" hayata geçirildi.

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan ve okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından çalışmalara başlayan MEB Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü, öğretmen-veli görüşmeleri için yeni bir dijital uygulama geliştirdi.

Yazılım uzmanlarınca geliştirilen ve kullanıma açılan "Okul randevu sistemi" ile veliler, okulda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenle görüşme zamanını ayarlayabiliyor.

Öğretmenlerin boş zaman dilimlerine göre randevu alınıyor

Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Mrt

Değerlerim Benim Rehberim Projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler.Emegi geçen  öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İngilizce "JOBS" etkinliğimiz. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dünyamız için oksijen kaynağı olan ormanlar aynı zamanda iklim üzerinde düzenleyici etkiye sahiptir. Sadece bulundukları bölgenin havasını temizlemez, aynı zamanda bol yağış almasını da sağlarlar. Ayrıca ormanlardaki ağaçların kökleri toprağı tutarak erozyonu ve sel baskınlarını önler.

Mrt

Mart ayı okul gazetemiz çıktı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda iki senedir başlattığımız"75 OKUYOR PROJESİ" kapsamında okulumuz velileri ve öğrencilerimizin katılımı ile her hafta cumartesi okuma yapıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizin okumalarını geliştirmek ve bu gelişim aşamasında velilerimizi işin içine katıp öğrencilerimize bu yolda yalnız olmadıklarını hissettirmektir.